Τα Public.gr αναδείχθηκαν ως το “Καλύτερο Ελληνικό eShop” στα eVolution Awards

0

Τα Public.gr αναδείχθηκαν ως το “Καλύτερο Ελληνικό eShop 2016” στη χθεσινή μεγαλειώδη απονομή των 5ων e-Volution Awards, που αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν, και διοργανώνονται από την Boussias Communications και το ELTRUN, υπό την αιγίδα του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Τα Public.gr υπερίσχυσαν των άλλων δυο υποψηφιοτήτων της τελικής shortlist (MyShoe.gr και AegeanAir.com) , και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, στα Πανευρωπαϊκά Βραβεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διεξάγονται στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια του Παγκοσμίου Συνεδρίου eCommerce.

IMG_9067

Στη λαμπερή βραδιά, που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής με την παρουσία ανώτατων και ανώτερων στελεχών του Ελληνικού εμπορίου, εκτός από το Public.gr (5 βραβεία + Grand Evolution), αρκετά βραβεία απέσπασαν και το MyShoe.gr (5 βραβεία), η Aegean Air (5 βραβεία), το Tripsta (4 βραβεία), η MediaMarkt (3 βραβεία), αλλά και εταιρείες που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως η Atcom, η Sleed, η ForestView, κτλ.

Περισσότερο και εκτενέστερο ρεπορτάζ, μαζί με φωτογραφικό υλικό θα ακολουθήσει πολύ σύντομα.

(σημείωση συντάκτη: Εκ μέρους όλων μας στο eCommerceNews.gr, ένα μεγάλο μπράβο στα Public, και καλή τύχη στο δύσκολο έργο που θα έχουν στη Βαρκελώνη).

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply