Τερματικά POS και mPOS από τη Viva Payments

1

Η Viva Payments ξεκίνησε τη διάθεση τερματικών χρέωσης καρτών POS και mPOS. Ένας επαγγελματίας ή μία επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει να δέχεται άμεσα και με ασφάλεια πληρωμές με κάρτες, χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες, δημιουργώντας απλά έναν λογαριασμό ηλεκτρονικά στη Viva Payments και αποκτώντας τον εξοπλισμό Viva POS ή mPOS. Tα Viva POS / mPOS υποστηρίζουν τη χρέωση κάθε τύπου κάρτας (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) των Οργανισμών Visa και MasterCard, ανεξαρτήτως της εκδότριας τράπεζας, χωρίς να απαιτούνται πολλαπλές συσκευές. 

Τα Viva POS παρέχονται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις:

  • Mobile POS: λειτουργεί σε συνεργασία με Apple & Android Smartphones ή tablets και ειδικό application που παρέχεται δωρεάν και μπορεί κάποιος να το έχει παντού μαζί του για να χρεώνει κάρτες. Ιδανικό για επαγγελματίες που βρίσκονται στο δρόμο (π.χ. Γιατροί, Μηχανικοί, Οδηγοί TAXI, Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Δικηγόροι κλπ).
  • Ασύρματο POS: λειτουργεί αυτόνομα μέσω δικτύου GPRS και είναι ιδανικό για χώρους όπου απαιτείται μεγαλύτερη ευελιξία για την εξυπηρέτηση του πελάτη (καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, εμπορικά κέντρα κλπ.)
  • Ενσύρματο POS: η κλασική μορφή σταθερού POS που συνήθως βρίσκεται στο ταμείο και συνδέεται μέσω καλωδίου δικτύου στο DSL router 

Όλες οι συσκευές είναι Chip & PIN κατά τα πρότυπα της ισχύουσας ευρωπαϊκής νομοθεσίας και πιστοποιημένες κατά PCI για να διασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για μικρό χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις συσκευές με έκπτωση 10%, χωρίς μηνιαία συνδρομή και με δωρεάν μεταφορικά έξοδα.

Οι συσκευές POS και mPOS της Viva Payments διατίθενται αρχικά από το site της τελευταίας, ενώ εντός της νέας χρονιάς θα τοποθετηθούν προς πώληση και σε σημεία λιανικής. 

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

1 Comment

Leave A Reply