Το i-Butler, η εφαρμογή πολυεργαλείο, έρχεται και στην Ελλάδα

0

Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή σε λογική ψηφιακής εργαλειοθήκης, έρχεται να παρουσιάσει, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου), ο Alberto Motzo, CEO της γερμανικής εταιρείας World Style Media GmbH & Co.KG, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

i-butler1

i-Butler App

Πρόκειται για τον  i-butler είναι ένα δωρεάν downloadable εργαλείο, με το οποίο οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα, μέσω της σύγκρισης τιμών που παρέχει, ενώ παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή και σαν ‘θησαυροφυλάκιο προσωπικοτήτων’, καθώς (οι χρήστες) μπορούν να συνδέσουν πληθώρα κοινωνικών profiles και αποθηκευμένων λογαριασμών, για γρήγορα logins ή/και για αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων. Το ενδιαφέρον μάλιστα με τη σύγκριση τιμών, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της εταιρείας, είναι ότι παρέχει browser addon, για να γίνεται η διαδικασία αναζήτησης και σύγκρισης, πολύ πιο γρήγορα.

Ο Alberto Motzo δήλωσε πως σκοπός του i-butler είναι “… όχι μόνο να αλλάξουν τον κόσμο των Online αγορών, αλλά και την γενική χρήση του διαδικτύου, προσθέτοντας καθημερινές λειτουργίες, σε ένα πολυεργαλείο χρήσιμο για τον κάθε online καταναλωτή’.

Η κατασκευάστρια εταιρεία δήλωσε πως προκειμένου να καταστεί ο i-butler προσιτός σε όλους, είναι διαθέσιμος δωρεάν για download ενώ σύντομα θα διατίθεται ως app σε όλα τα smartphones.

Διαβάστε περισσότερα για την εφαρμογή εδώ

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply