Το CosmosSport υιοθετεί λύσεις cloud για τις ανάγκες του

0

Η Cosmos Sport είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική, οικογενειακή εταιρεία, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, που δραστηριοποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών.

H εταιρεία διαθέτει τρία ηλεκτρονικά site, το SportsFactory.gr, το Sneaker10.gr και το πιο γνωστό απ’ όλα, το ομώνυμο Cosmossport.gr, που έχει διακριθεί στα e-volution awards, επί τρία συνεχή έτη, ως το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα.

Έχοντας φτάσει σε ένα σημαντικό αριθμό πωλήσεων και με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, η Cosmossport συνεργάστηκε με τη Netmechanics προκειμένου να διασφαλίσει τη ποιοτική λειτουργία των συστημάτων της και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του επιχειρηματικού της πλάνου, αλλά και να διατηρήσει τις υψηλές της διαδικτυακές πωλήσεις.

azure-logoΈτσι, όλη η υποδομή υλοποιήθηκε πάνω σε Microsoft Azure, τις cloud υπηρεσίες της γνωστής αμερικάνικης εταιρείας, ώστε να επιτευχθεί uptime 100% του χρόνου για τα συστήματα, αδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και σε στιγμές υψηλού φόρτου (60.000 επισκέψεις ημερησίως), και ομαλή διαχείριση μεγάλου όγκου παραγγελιών.

Παράλληλα, επετεύχθη πραγματική διαθεσιμότητα σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα με άμεση online ενημέρωση, με την αρχιτεκτονική του συστήματος να είναι έτσι δομημένη ώστε να επιτρέπει την επεκτασιμότητά του (scalability) του, οποιαδήποτε στιγμή.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply