Το e-satisfaction λανσάρει το Customer Experience Badge

0

Το e-satisfaction.com, η #1 humanized marketing πλατφόρμα για e-business, σχεδίασε το Customer Experience Badge, ένα ισχυρού εργαλείου ανάπτυξης πωλήσεων βασισμένο στις αυθεντικές αξιολογήσεις πραγματικών πελατών κάθε e-επιχείρησης.

Το Customer Experience Badge του e-satisfaction.com αποτελεί μια διακριτική σήμανση που αποτυπώνει σε πραγματικό χρόνο το βαθμό ικανοποίησης των πελατών ενός e-Business και λειτουργεί ως μέσο αύξησης της εμπιστοσύνης των πελατών και των επισκεπτών του.

Πιο συγκεκριμένα, το Customer Experience Badge του e-satisfaction.com δίνει μοναδικά πλεονεκτήματα σε ένα e-Business, καθώς:

  • Προβάλλει σε πραγματικό χρόνο αυθεντικά στοιχεία ικανοποίησης και reviews πραγματικών πελατών του
  • Τοποθετείται εύκολα οπουδήποτε σε ένα website ή e-shop και είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε mobile συσκευές
  • Είναι φιλικό προς το χρήστη και είναι διαδραστικό, εμφανίζοντας περισσότερες πληροφορίες σε όσους χρήστες θέλουν να μάθουν περισσότερα!

Όλα ξεκινούν από τη συνεχή προσπάθεια του e-satisfaction να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στου πελάτες του αλλά και στους πελάτες των πελατών του. Γεφυρώνοντας το χάσμα στην επικοινωνία μεταξύ ενός e-Business και των e-πελατών, το Customer Experience Badge είναι ένα ισχυρό ισχυρό όπλο στην αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης και των online πωλήσεων!

badge_banner

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply