Το e-table.gr ανακοινώνει συνεργασία με το ask4food.gr

0

Το e-table.gr ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ask4food.gr, σε μια στρατηγικής σημασίας κίνηση στον χώρο της εστίασης που συνδέει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πελάτες/χρήστες και εστιατόρια, δημιουργώντας ένα δυναμικό δίκτυο.

Έτσι, οι χρήστες του ask4food.gr στο εξής θα έχουν τη δυνατότητα, με τη συμβολή του e-table.gr, να κάνουν απευθείας κράτηση μέσα από την αγαπημένη τους ιστοσελίδα, επιλέγοντας το εστιατόριο που τους ενδιαφέρει. Η κοινότητα του ask4food.gr με τις χιλιάδες κριτικές για εστιατόρια σε όλη την Αττική συναντά το πλούσιο υλικό του e-table.gr με άρθρα, φωτογραφίες, videos, εικονική περιήγηση 360 μοιρών και μαζί διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά μιας νέας εποχής στο χώρο της μαζικής εστίασης, μετατρέποντας την αναζήτηση εστιατορίου και την online κράτηση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακάλυψης νέων γευστικών προορισμών.

Το e-table.gr αποτελεί την πρώτη, στην ελληνική αγορά, ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια. Λειτουργεί από το 2014 και αριθμεί πλέον περισσότερα από 1700 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 22 πόλεις της Ελλάδας, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 100.000 πελάτες.  Στα σχέδια του είναι η εισαγωγή του Group Dining (Διοργάνωση Γεύματος και Ειδικές προσφορές σε εστιατόρια για κρατήσεις μεγαλύτερες των 10 ατόμων), ενώ σχεδιάζει τη δυνατότητα Αναζήτησης Πιάτων (Dish Management)

Τo ask4food.gr φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ελληνική online κοινότητα των φίλων του καλού φαγητού με 50.000 κριτικές χρηστών και 20.000 επισκέψεις ημερησίως. Οι χρήστες του ask4food.gr δημοσιεύουν κριτικές και βαθμολογίες για τα εστιατόρια που επισκέπτονται, αναδεικνύουν τους χρήστες που εμπιστεύονται, δημιουργούν τις προσωπικές τους λίστες με εστιατόρια που θέλουν να δοκιμάσουν, ενώ οι εκπρόσωποι των καταστημάτων έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σελίδα του εστιατορίου τους και να απαντούν σε κριτικές. Επιπλέον, το ask4food.gr χρησιμοποιώντας “έξυπνα” στατιστικά μοντέλα αξιολόγησης, πρωτοπορεί διεθνώς στον τομέα της προστασίας της αξιοπιστίας των κριτικών που δημοσιεύει.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply