Το e-table.gr λαμβάνει χρηματοδότηση 500.000 ευρώ

0

Τo e-table.gr, πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, γνωστοποίησε την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές.

Γιώργος Αρφαράς και Κώστας Σαριδάκης, συνιδρυτές του e-table

Γιώργος Αρφαράς και Κώστας Σαριδάκης, συνιδρυτές του e-table

Από την πρώτη χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ, στην οποία επίσης συμμετείχε ο επιχειρηματίας και επενδυτής Απόστολος Αποστολάκης, μέχρι σήμερα, το e-table.gr έχει σημειώσει μια σταθερά ανοδική πορεία. Aπό τα τέλη Ιουλίου του 2014, όποτε και ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, η πλατφόρμα αριθμεί ήδη πάνω από 1200 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 15 πόλεις ενώ έχει δεχτεί περισσότερες από 15.000 κρατήσεις από χρήστες τηλεφωνικά, online στο www.e-table.gr ή μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά.

Με τη λήψη του νέου γύρου χρηματοδότησης τα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι:

  • Επέκταση σε τουριστικούς προορισμούς και άλλες πόλεις της Ελλάδας
  • Ανάπτυξη συστήματος Table και Guest Management για τα συνεργαζόμενα εστιατόρια
  • Δημιουργία νέων στρατηγικών συμμαχιών
  • Ανάπτυξη της δυνατότητας εύρεσης ενός συγκεκριμένου πιάτου στα εστιατόρια από το χρήστη και η δυνατότητα βαθμολόγησής του.

Με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση, ο Απόστολος Αποστολάκης, δήλωσε ότι:

…Είμαι χαρούμενος που βλέπω το e-table.gr να μεγαλώνει και να βελτιώνει τη διαδικασία αναζήτησης και κράτησης σε εστιατόρια για όλο και περισσότερους χρήστες.

Μετά από 10 μήνες όλα δείχνουν ότι το e-table.gr θα γίνει μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή και χαίρομαι που θα έχω συμβάλλει και εγώ σε αυτό…

Από την πλευρά του ο Κώστας Σαριδάκης, συνιδρυτής του e-table.gr δήλωσε:

…Με το επιτυχές κλείσιμο του 2ου γύρου χρηματοδότησης νιώθουμε ότι αναγνωρίστηκε η σκληρή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες…

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply