Το Koolfly στη shortlist των Global Fashion Awards

0

Πολύ μεγάλη διάκριση για το KoolFly, ένα από τα ανερχόμενα Ελληνικά Fashion eshops, το οποίο κατάφερε να προκριθεί στη τελική λίστα υποψηφίων (shortlist) στην κατηγορία Best Pure Play e-Store,  στα Global Fashion Awards 2015, τα οποία διοργανώνονται ετησίως από την WGSN Fashion Trend Forecasting.

Μάλιστα αξίζει αναφοράς, πως στην κατηγορία Best e-Store (Pure Play), που συμμετέχει το KOOLFly.com, βρίσκεται ανάμεσα στα διεθνώς αναγνωρισμένα properties, όπως βρετανικά FarFetch και Covetique.

Η φετινή διοργάνωση των Global Fashion Awards,  που είναι η 5η κατά σειρά, θα λάβει χώρα στο Park Lane Hotel του Λονδίνου στις 14 Μαΐου. Σκοπός των βραβείων είναι να εντοπιστούν, να ενθαρρυνθούν και να επιβραβευθούν οι καινοτόμες, δημιουργικές και τεχνικά άρτιες πρωτοβουλίες στον χώρο της μόδας και του λιανικού εμπορίου, με συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του κλάδου, απ’ όλον τον κόσμο.

Η CEO του Koolfly, κ. Νάντια Νικητέα-Θεοχαράκη

Η CEO του Koolfly, κ. Νάντια Νικητέα-Θεοχαράκη

Η ιδρυτής και επικεφαλής του KOOLFly.com, Nάντια Nικητέα – Θεοχαράκη, δήλωσε σχετικά:

… Η καινοτομία και η δημιουργικότητα ήταν από την αρχή οι βασικές μας προτεραιότητες στο KOOLFly.com.

O στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία shopping για τον επισκέπτη μας, προσφέροντάς του μεγάλη ποικιλία προϊόντων και brands. Αυτή η ιδιαίτερα σημαντική διάκριση αποτελεί μια σπουδαία ηθική επιβράβευση για την ομάδα μας.

Μqς γεμίζει χαρά και μaς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τη δουλειά μας θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους …

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply