Το Moosend ξεκίνησε συνεργασία με τον Όμιλο εταιρειών Viva

0

To Moosend, ελληνική πλατφόρμα Email Marketing με διεθνή παρουσία, γνωστοποίησε τη συνεργασία της με τον Όμιλο εταιρειών Viva.

Ο Όμιλος Viva αποτελείται από τη μητρική εταιρεία Viva Wallet Holdings SA. και τις δύο θυγατρικές, Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ. H Viva Payments, αποτελεί το 1ο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος, αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

Ο Όμιλος Viva θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα του Moosend για την αποστολή Email Newsletter στο πελατολόγιό του, ενημερώνοντάς κάθε αποδέκτη για νέες υπηρεσίες, προσφορές αλλά και εταιρικές ειδήσεις και συνέργειες.

Παναγιώτης Τσάκος, Chief Marketing Officer, Viva

Παναγιώτης Τσάκος, Chief Marketing Officer, Viva

Ο Παναγιώτης Τσάκος, Chief Marketing Officer & Managing Partner του Ομίλου Εταιρειών Viva, σε δήλωσή του για την έναρξη της συνεργασίας, αναφέρει:

… Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ομάδα του Moosend, ιδιαίτερα δε για το γεγονός ότι πρόκειται για μία αξιόλογη ελληνική προσπάθεια με ήδη αναγνωρισμένη παρουσία στο εξωτερικό. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη πλατφόρμα να ανταποκριθεί επάξια στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις μας, αλλά και στις τεχνολογικές ανάγκες που δημιουργεί το μεταβαλλόμενο digital τοπίο των καιρών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για την εταιρεία μας…

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply