Το Picodi, site με εκπτωτικά κουπόνια, και στα Ελληνικά

0

Ο όμιλος e-commerce “International Coupons”, κάτοχος της αλυσίδας ιστοσελίδων Picodi που προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας ιστοσελίδας εκπτωτικών κουπονιών που θα συλλέγει εκπτώσεις και προσφορές, αυτή τη φορά για τα ελληνικά online καταστήματα.

picodi_squareΗ ιστοσελίδα Picodi.gr έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει όλους τους online shoppers που αναζητούν εκπτώσεις να βρουν και να χρησιμοποιήσουν τους καλύτερους κωδικούς εκπτωτικών κουπονιών και τις προσφορές για τα online καταστήματα – τόσο τα τοπικά όσο και τις μεγάλες διεθνείς μάρκες .

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, η ελληνική ιστοσελίδα Picodi.gr θα ενημερώνει τους online shoppers της χώρας για το πώς να εξοικονομήσουν χρήματα στις αγορές τους, με όλες τις προσφορές για καταστήματα ρούχων, τροφίμων ή ηλεκτρονικών ειδών που θα βρίσκουν στο Picodi. Επιπλέον, ο χρήστης του Picodi θα μπορεί να εξοικονομεί χρήματα για τα ταξίδια του, είτε είναι κρατήσεις πτήσεων είτε ξενοδοχείων, σε τιμές μειωμένες έως και 80%.

Η εταιρεία “International Coupons”, μητρική του Picodi, ιδρύθηκε το 2008 και έχει επενδύσει στην δημιουργία της μεγαλύτερης αλυσίδας ιστοσελίδων με κωδικούς εκπτωτικών κουπονιών που συλλέγουν και αποθηκεύουν σε ένα μέρος εκπτωτικούς κωδικούς και προσφορές από τα πιο δημοφιλή online καταστήματα. Το 2014, οι ιστοσελίδες της “International Coupons” πέτυχαν πωλήσεις περίπου 88 εκατομμυρίων ευρώ και είχαν πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέπτες συνολικά. Οι ιστοσελίδες εκπτωτικών κουπονιών που ανήκουν στον Όμιλο λαμβάνουν κατά μέσο όρο πάνω από 900.000 επισκέψεις κάθε μήνα. Παράλληλα με το λανσάρισμα της ελληνικής ιστοσελίδας εκπτωτικών κουπονιών, άρχισαν την λειτουργία τους ιστοσελίδες με κωδικούς κουπονιών στο Βιετνάμ, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, τη Νιγηρία, το Πακιστάν, τις Φιλιππίνες και τη Μαλαισία.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply