Τρεις μεγάλοι πρωταγωνιστές στο eCommerce Conference 2017

0

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.- GReek ECommerce Association) σε συνεργασία με το περιοδικό Marketing Week και τη Boussias Communications διοργανώνουν το e-Commerce Conference ’17, επικεντρώνοντας σε βασικα θέματα που άπτονται του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, στο αμφιθέατρο του ΟΤΕ Academy.

Οι φετινοί ομιλητές, που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, προέρχονται από εταιρείες-κολοσσούς στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στη φετινή ατζέντα, θα δωθεί μεγάλη έμφαση στη Cross-Border και στο Omnichannel.

Πρόκειται για τους Robin Phillips (Omnichannel Director στα Boots), Matt Komorowski (General Manager στο Paypal, Northern & Eastern Europe) και Ilya Kretov (General Manager, Ebay, Eastern Europe).

Robin Phillips
Omnichannel Director στα Boots

O Robin Phillips είναι ηγετικό στέλεχος σε θέματα Retail, Customer & Omnichannel Strategy και Transformational Change. Διαθέτει βαθιά γνώση του digital, έχοντας διατελέσει μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια σχετικών εταιρειών, ενώ παράλληλα έχει οδηγήσει με επιτυχία εταιρείες να επιτύχουν το «Omnichannel transformation», ενώ παράλληλα τις οδήγησε σε ανάπτυξη και κερδοφορία στις πιο ανταγωνιστικές αγορές του λιανεμπορίου.

Το πάθος του είναι η υλοποίηση επιτυχημένων στρατηγικών Brand και Customer, το χτίσιμο και η εφαρμογή των αναγκαίων λύσεων στα τμήματα Digital, Retail, Product, Marketing, IT και HR, και η εναρμόνιση ολόκληρου του οργανισμού για να παράσχει το Omnichannel P&L. Ο Robin διαθέτει μία μοναδική προϋπηρεσία που υποστηρίζει την εξειδίκευσή του αυτή, έχοντας διατελέσει Director of Omnichannel στην Boots, eCommerce Director στη Waitrose και Head of Business Development στην John Lewis.


Ilya Kretov
General Manager, Ebay, Eastern Europe

O Ilya Kretov ανέλαβε τα τρέχοντα καθήκοντά του τον Νοέμβριο του 2016, ενώ προηγούμενα, ασκούσε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Marketing, στη Ρωσία και την Αναπτυσσόμενη Ευρώπη, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό της eBay το 2013 ως Marketing Director.

Στο παρελθόν, συνεργάστηκε με την Google και τη Mars. Έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στο marketing και την ανάπτυξη brands μεγάλων «δυτικών» εταιρειών. Επίσης, είναι λέκτορας σε θέματα marketing, στο RMA business school.


Matt Komorowski
General Manager στο Paypal, Northern & Eastern Europe

Ο Matt Komorowski είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες και την εφαρμογή της στρατηγικής της PayPal σε περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και η Ιρλανδία. Ο Matt εστιάζει στις καινοτομίες στον τομέα των πληρωμών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις νέες αγοραστικές συμπεριφορές των καταναλωτών, καθώς επίσης στην αξιοποίηση των τεχνολογιών πληρωμών για την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επεκταθούν τόσο τοπικά όσο και διεθνώς.

Προηγουμένως, εργαζόταν στην PayPal ως Head of Sales και μετέπειτα ως Managing Director για την περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως σύμβουλος στη The Boston Consulting και σε διάφορες θέσεις στην Groupon. Ξεκίνησε την καριέρα του ως entrepreneur στον Καναδά, όπου υποστήριζε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις marketing πρωτοβουλίες τους.

Ως απόφοιτος του Rotman School of Commerce του University of Toronto, κατέχει πτυχίο σε Commerce and Finance.


Info:
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Παρουσιάσεις προηγούμενων συνεδρίων
 Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις των ομιλητών, από προηγούμενες διοργανώσεις στα ακόλουθα Links: 

Παρουσιάσεις Ομιλητών του eCommerce Conference 2016 (μετονομάστηκε)

Παρουσιάσεις Ομιλητών του 6ου Distance Selling & eCommerce Conference

Παρουσιάσεις Ομιλητών του 5ου Distance Selling & eCommerce Conference

Παρουσιάσεις Ομιλητών του 4ου Distance Selling & eCommerce Conference

Παρουσιάσεις Ομιλητών του 3ου Distance Selling & eCommerce Conference

Παρουσιάσεις Ομιλητών του 2ου Distance Selling & eCommerce Conference

Παρουσιάσεις Ομιλητών του 1ου Distance Selling & eCommerce Conference

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply