Υπηρεσία ταξί μέσα από website αεροπορικής εταιρείας

0

Η Cabforce, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά προκαθορισμένων λύσεων taxitransfer, ενσωματώνει τις υπηρεσίες της στο διαδικτυακό τόπο μιας αεροπορικής εταιρείας και συγκεκριμένα της σκανδιναβικής SAS. Οι εν λόγω υπηρεσίες είναι ήδη διαθέσιμες μέσα από τη λύση Amadeus e-Travel Management και από το Amadeus Selling Platform. Το περιεχόμενο της Cabforce είναι διαθέσιμο σε έξι ηπείρους και οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν το επόμενο διάστημα για να προσθέσουν περισσότερους προορισμούς στην λίστα.

CABFORCE1

Η λύση Amadeus Taxi & Transfer είναι διαθέσιμη προς κράτηση μέσα από το διαδικτυακό τόπο της SAS. Αυτή η συμφωνία έρχεται σε μια περίοδο όπου η εστίαση των αεροπορικών εταιρειών στρέφεται στις βοηθητικές υπηρεσίες, σαν μια συμπληρωματική πηγή εσόδων, ενώ παράλληλα οι ταξιδιώτες αναζητούν την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία, την οποία η λύση προσφέρει.

Ο KarlEklund, Επικεφαλής του Τμήματος Ψηφιακών Πωλήσεων της SAS δήλωσε: “Έχουμε παρατηρήσει μια αυξημένη ζήτηση για τέτοιου είδους υπηρεσίες και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να τη προσφέρουμε στους πελάτες της SAS. Η κράτηση υπηρεσιών μεταφοράς από το αεροδρόμιο πριν την άφιξη σε αυτό μπορεί να μειώσει το άγχος των ταξιδιών.”

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply