Υπηρεσία online διαδοχής από την Actionaid Hellas

0

Η νέα πλατφόρμα της ActionAid Hellas ολοκληρώθηκε και λανσαρίστηκε από τη Linakis Digital, ανανεώνοντας πλήρως την online εικόνα και παρουσία του οργανισμού. Το έργο αφορά στον τεχνικό και εικαστικό ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας, που διατηρούσε η ActionAid Hellas, του e-shop και του blog της. Ταυτόχρονα, έχει ανατεθεί η δημιουργία του mobile site, αλλά και ο ανασχεδιασμός του education microsite. 

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ActionAid Hellas ανέθεσε στη Linakis Digital την αναβάθμιση και τον ανασχεδιασμό μέρους της online παρουσίας της, άλλα και την εξ αρχής υλοποίηση νέων τμημάτων και υπηρεσιών. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του ΜΚΟ και του έργου του, με σημαντική χρηστικότητα για τον επισκέπτη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα αναβαθμίστηκε και ανασχεδιάστηκε, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην ενότητα της υπηρεσίας online αναδοχής. 

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας έχει στόχο να αναδείξει και να εξηγήσει το έργο και τις αξίες της ActionAid, μέσα από ένα χρήσιμο, λειτουργικό και άμεσο design. Αποτελεί ένα online περιοδικό για το έργο και τη δράση του οργανισμού, που ο επισκέπτης μπορεί να ξεφυλλίσει. Το μοναδικό φωτογραφικό υλικό της Action Aid χρησιμοποιείται απλόχερα σε όλο το εύρος του website, με σκοπό να αποδείξει έμπρακτα το πλούσιο έργο του οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Linakis Digital είναι ανάδοχος παιδιού, από το 2011.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply