Χρυσή Διάκριση του MyShoe.gr στα Sales Excellence Awards

0

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις για το MyShoe.gr, το γνωστό Ελληνικό eShop υποδημάτων, το οποίο απέσπασε το Χρυσό Βραβείο των Sales Excellence Awards 2015, στην κατηγορία Πωλήσεις μέσω Internet (B2C ή B2B).

Το Χρυσό Βραβείο του MyShoe.gr

Το Χρυσό Βραβείο του MyShoe.gr

Τα Sales Excellence Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα, και θεσμοθετήθηκαν από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), σε συνεργασία με την Boussias Communications.

Σε επικοινωνία μας, με τον κ. Ευάγγελο Μανουδάκη, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, μας δήλωσε:

…Το συγκεκριμένο βραβείο, είναι μια ακόμα επιβράβευση των προσπαθειών μας να συνδέσουμε αρμονικά τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία και το Internet, με την συστηματική παρακολούθηση και ανάλυση των πωλήσεων μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την επιτροπή που μας τίμησε με την ύψιστη διάκριση, στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, όπως επίσης και τους συνεργάτες μας για την απρόσκοπτη βοήθεια τους…

Υπενθυμίζεται ό,τι το MyShoe.gr είχε κερδίσει 4 βραβεία στα eVolution Awards, μεταξύ των οποίων και το χρυσό βραβείο για το καλύτερο Ελληνικό B2C eShop, τίτλο με τον οποίο θα αντιπροσωπεύσει το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, στα ετήσια Πανευρωπαϊκά Βραβεία που διοργανώνει ο eCommerce Europe, στα πλαίσια του Global eCommerce Summit που θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη, στις 8-10 Ιουνίου.

 (Σημείωση: Στην κεντρική φωτογραφία, οι κ.κ. Κ. Σωτηρούδης, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων του Praktiker (αριστερά) και Δ. Φωτεινός, Διευθυντής Operations, MyShoe.gr (δεξιά)

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply