Χρυσό Βραβείο το eCommerceNews.gr στα DIME Awards 2015

0

Με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Vertical / Thematic Sites / Trade Publications διακρίθηκε το eCommerceNews.gr στην Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2015 , που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στο Balux Prive. Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

DSC_3340

Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο και Περικλής Βανικιώτης, Head of Digital Publicis Groupe

Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) Δημήτρης Μάρης, απεύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη της τελετής απονομής, ενώ η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Μπέττυ Τσακαρέστου και ο Περικλής Βανικιώτης, συντονιστής – παραγωγός των βραβείων και Head of Digital στην Publicis Group, μίλησαν για τις υποψηφιότητες στα βραβεία και την διαδικασία της αξιολόγησή τους.

Το Βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους της ομάδας συνεργατών του eCommerceNews.gr, ο αρχισυντάκτης και συνιδρυτής Πάρης Κορωναίος, ο οποίος δήλωσε πως

…η εν λόγω βράβευση για ένα ενημερωτικό κλαδικό website που έχει διάρκεια ζωής μόλις λίγους μήνες είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα και τους συνεργάτες μου και αναγνωρίζει τόσο την εργασία που καταβάλλουμε καθημερινά όσο -κυρίως- το πάθος και την αγάπη που έχουμε όλοι μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Θέλω να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή των Βραβείων και την Boussias Communications γι αυτή την τιμή….

DSC_4224

Πάρης Κορωναίος, Αρχισυντάκτης και Συνιδρυτής, eCommerceNews.gr

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποία πρόεδρος είναι η Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν επίσης οι:

 • Eric Parks, Digital & Innovation Director, Tempo-OMD,
 • Γιάννης Κωτσής- Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής, ΣΕΚΕΕ,
 • Γιώργος Ζαλοκώστας, Media Director, ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS,
 • Δημήτρης Μανιάτης, Head of Reprise Media Athens,
 • Dr. Ευάγγελος Μουστάκας, Καθηγητής & Υπεύθυνος του MA Digital Communication & Social Media, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deere College),
 • Μάριος Νόττας, Director QJNT Masters Program,
 • Καθ. Στέλιος Παπαθανασόπουλος, Kαθηγητής Oργάνωσης & Πολιτικής των Μ.Μ.Ε, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
 • Αντώνης Πασσάς, Γενικός Διευθυντής, Zenith Optimedia, Κωνσταντίνος Πενλίδης, Digital Art Director,
 • Χάρης Ρούγκας, Γενικός Διευθυντής, IAB HELLAS,
 • Κατερίνα Σαρικάκη, Καθηγήτρια Media Industries, Media Organization & Media Governance, Πανεπιστήμιο Βιέννης και
 • Περικλής Βανικιώτης,Head of Digital Publicis Groupe.

Το Video των βραβείων και την παρουσίαση επιμελήθηκε η εταιρεία White Space.

Η βραδιά της τελετής έκλεισε με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

Τα Digital Media Awards 2015 σε εικόνες
Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, Balux Prive

Δείτε συνολικά όλους τους νικητές ανά κατηγορία

Dime_awards_winners

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply