Digital Marketing & e-Commerce Practitioner: Πρακτική γνώση και διεθνής πιστοποίηση από τους κορυφαίους

0

Το Ξυράφι του Όκαμ είναι επιστημονική και ευρύτερα διαδεδομένη αρχή, η οποία αποδίδεται στον Άγγλο φιλόσοφο και φραγκισκανό μοναχό του 14ου αιώνα, Γουλιέλμο του Όκαμ. Η αρχή αυτή αποτελεί τη βάση της μεθοδολογικής απαγωγής και αποκαλείται επίσης αρχή της οικονομίας. Το Ξυράφι του Όκαμ (Occam’s Razor) είναι γνωστό, επίσης, λόγω του ιδιαίτερα δημοφιλούς blog του Avinash Kaushik (http://www.kaushik.net/avinash/), συγγραφέα, digital marketing evangelist της Google και προσφάτως εισηγητή της επιστήμης των web analytics στα εκπαιδευτικά προγράμματα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Practitioner του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη. Τα δύο προγράμματα αποτελούν την e-Academy, μία Εκπαιδευτική Ακαδημία που δημιούργησε η Εξέλιξη, με στόχο να προετοιμάσει τους καλύτερους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

Ο A. Kaushik δεν είναι μόνος του. Έχει τη συμπαράσταση και άλλων ξένων practitioners όπως του Bryan Eisenberg (Συγγραφέας των bestsellers “Call to Action”, “Waiting your cat to Bark” και “Always Be Testing”), της Jennifer Evans Cario (Πρόεδρος της SugarSpun Marketing), του Todd Malicoat (SEO practitioner και αναγνωρισμένου ομιλητή) και άλλων. Αν τα ονόματα των ξένων εντυπωσιάζουν, τότε εκείνα των Ελλήνων αποτελούν την Dream Team. Χωρίς υπερβολές. Υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παναγιώτη πριν από αρκετά χρόνια όταν ήταν στέλεχος στη Voiceweb. Πολλά μπορώ να πω για τον Παναγιώτη, αλλά θα τονίσω δύο στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: ο επαγγελματισμός και το πάθος του για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια έναν άνθρωπο που αγαπάει με πάθος αυτό που κάνει προκειμένου να με εκπαιδεύσει και να με κάνει καλύτερο επαγγελματία.

Μαζί με τον Παναγιώτη είναι ο Θανάσης Πετμεζάς (ο άνθρωπος των ηλεκτρονικών προμηθειών), ο Περικλής Βανικιώτης (έγραφε για digital marketing όταν δεν υπήρχε καν στην Ελλάδα), ο Στέφανος Καράγκος (το όνομά του είναι συνώνυμο του content marketing), ο Φώτης Αντωνόπουλος (ο άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει οτιδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο), η Κατερίνα Καραγιάννη (κορυφαία στο conversion rate optimisation), η Μίνα Ζούλοβιτς (η πλεόν εξειδικευμένη δικηγόρος σε νομικά θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου) και πολλοί άλλοι ακόμα (δείτε εδώ τη λίστα με τα ονόματα των εισηγητών).

Διεθνής -τριπλή- πιστοποίηση

…οι συμμετέχοντες αποκτούν τριπλή πιστοποίηση: διεθνή πιστοποίηση OMCP, βεβαίωση e-Academy Practitioner αλλά και πιστοποιητικό ειδίκευσης Market Motive…
Τα δύο προγράμματα προσφέρουν σε βάθος γνώση και εστιάζουν στην πρακτική εξάσκηση, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν άμεσα να αναπτύσσουν και να αξιολογούν μία κερδοφόρα digital στρατηγική και αποτελεσματικές online καμπάνιες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες αποκτούν τριπλή πιστοποίηση: διεθνή πιστοποίηση OMCP (Online Marketing Certified Professional), την πιο αναγνωρίσιμη πιστοποίηση για Digital Marketing στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, βεβαίωση e-Academy Practitioner αλλά και πιστοποιητικό ειδίκευσης Market Motive.

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει 100 ώρες εκπαίδευσης, με συνδυασμό διδασκαλίας σε αίθουσα και e-learning, όπου αναλύονται σε βάθος η θεωρία και όλες οι τεχνικές και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital. Επιπλέον, γίνεται εξάσκηση σε Η.Υ. σε μαθήματα όπως Pay-Per-Click, Social Media, Web Analytics, Conversion Rate Optimisation, e-Commerce Business Models, Price Comparison Engines Tactics, Technical Issues of Building an eShop κ.α.
Τα προγράμματα ξεκινούν στις 9 Μαρτίου το Digital Marketing Practitioner και στις 16 Μαρτίου το e-Commerce Practitioner. Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες διδασκαλίας, τις πιστοποιήσεις, το κόστος και τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα links: A. e-Commerce Practitioner, B. Digital Marketing Practitioner.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη
Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας. Το ηλεκτρονικό επιχειρείν και η Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρείας, που έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις συνέργειες του Ομίλου Πειραιώς καθώς και συνεργασίες με αναγνωρισμένους φορείς.

Ακολουθούν αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα:

Πρόγραμμα eCommerce Practitioner

Analytiko_Programma_eC2_02-1_web

Πρόγραμμα Digital Marketing Practitioner

Analytiko_Programma_eC2_03-1_web

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply