Δυνατό ξεκίνημα για την Convert Group

0

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, εξαιρετικά δυνατό ήταν το ξεκίνημα της Convert Group, της πρώτης αμιγώς συμβουλευτικής εταιρίας για το eBusiness στην Ελλάδα. Μέσα στους πρώτους 12 μήνες από την ίδρυσή της, από τον Παναγιώτη Γκεζερλή, η εταιρεία μετράει δεκάδες συνεργασίες με πελάτες για συμβουλευτικά έργα ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Παναγιώτης Γκεζερλής, Ιδρυτής και CEO της Convert Group

Παναγιώτης Γκεζερλής, Ιδρυτής και CEO της Convert Group

Οι συνεργασίες αφορούν παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πληθώρα τομέων, όπως e-strategy, e-business planning, e-operations, partner selection, technology consulting, cross-border e-commerce, conversion rate optimization, competition analysis, eTraining, κ.α.

Μερικές από τις γνωστές εταιρίες και brands που έχουν εμπιστευτεί την Convert Group για την συμβουλευτική της υποστήριξη περιλαμβάνουν τις: ΑΒ Βασιλόπουλος, Βάρδας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, AnesisHome, Athlenda, BoxPharmacy, BSB Fashion, FrigoHellas, iProspect & Isobar Hellas, Lynne, PharmacyDiscount, PharmacyOnline, PharmaPlus, Redirect, SneakAces, TripInView, Troosk, WeLoveSuperMarket, XL-Closet, Yolenis, YouPharmacy, Z-Mall, αλλά και πολλές μικρότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται ή αξιολογούν την επένδυσή τους σε eBusiness / mBusiness.

Ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Γκεζερλής, δήλωσε για τα πρώτα γενέθλια της εταιρείας:

“Φυσικά δεν το περιμέναμε να υπάρχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση και ζήτηση των συμβουλευτικών υπηρεσιών μας από τον 1ο χρόνο λειτουργίας της εταιρίας. Παραμένουμε πιστοί στον τρόπο που δουλεύουμε για όλους τους πελάτες μας και τον καθένα ξεχωριστά: υιοθετούμε το business case του project του και καθοδηγούμε εσωτερικούς και εξωτερικούς stakeholders ώστε να γίνει και παραμείνει κερδοφόρο.”

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply