e-Commerce Practitioner: Η πρώτη τελετή αποφοίτησης

0

Ήταν μία εξαιρετική βραδιά, γεμάτη πτυχία, αισιοδοξία και χαρούμενα βλέμματα, για τους πρώτους 100 απόφοιτους, τα 49+ κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς που ήταν οι εισηγητές (δείτε εδώ τη λίστα με τα ονόματα των εισηγητών), και φυσικά για τους ίδιους διοργανωτές του προγράμματος.

Ο Avinash Kaushik, Digital Marketing Evangelist του Google, ήταν ένας από τους εισηγητές του προγράμματος

Ο Avinash Kaushik, Digital Marketing Evangelist του Google, ήταν ένας από τους εισηγητές του προγράμματος

Και πως να μην ήταν άλλωστε; Για να παραλάβουν αυτό το πτυχίο, οι απόφοτοι είχαν διανύσει ένα μαραθώνιο που περιελάμβανε 100 ώρες εκπαίδευσης, με συνδυασμό διδασκαλίας σε αίθουσα και e-learning, όπου αναλύθηκαν σε βάθος η θεωρία και όλες οι τεχνικές και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital.

Επιπλέον, έκαναν εξάσκηση σε Η.Υ. σε μαθήματα όπως Pay-Per-Click, Social Media, Web Analytics, Conversion Rate Optimisation, e-Commerce Business Models, Price Comparison Engines Tactics, Technical Issues of Building an eShop κ.α.

Και τελικά έδωσαν και εξετάσεις για να αποκτήσουν την τριπλή πιστοποίηση: διεθνή πιστοποίηση OMCP (Online Marketing Certified Professional), την πιο αναγνωρίσιμη πιστοποίηση για Digital Marketing στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, βεβαίωση e-Academy Practitioner αλλά και πιστοποιητικό ειδίκευσης Market Motive.

Όλα αυτά, στην πρώτη τελετή αποφοίτησης των τετράμηνων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Practitioner. Των προγραμματών δηλαδή που αποτελούν την e-Academy, την Εκπαιδευτική Ακαδημία για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα που δημιούργησε το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, του Ομίλου Πειραιώς, και η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο υπερσύγχρονο, ανακαινισμένο αμφιθέατρο του Ομίλου, στο Καστρί.

Στην τελετή αποφοίτησης παρέστησαν και μίλησαν οι κ.κ. Φώτης Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του GRECA (Greek e-Commerce Association), Γιώργος Ζαλοκώστας, Πρόεδρος του IAB Ελλάς και ο Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Τα πτυχία δε, απένειμαν ο κ. Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Παναγιώτης Γκεζερλής, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της e-Academy καθώς και μέλη της Διοίκησης της Εξέλιξης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εξέλιξης, κ. Γιώργος Κατσουράνης, δήλωσε σχετικά:

…Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για τους απόφοιτους της e-Academy. Η πρώτη Ακαδημία για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα έχει εξαιρετική ανταπόκριση στην ελληνική αγορά και στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς τα προγράμματά μας για την ψηφιακή οικονομία, ώστε να προσφέρουμε όχι μόνο εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης, αλλά να καλύπτουμε συνεχώς και νέα γνωστικά πεδία…

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του GRECA, κ. Φώτης Αντωνόπουλος, δήλωσε σχετικά:

…Σε μια αγορά, που εξελίσσεται πολύ δυναμικά, ένας απαραίτητος πυλώνας ανάπτυξης είναι η εκπαίδευση και την ποιότητα αυτής. Αξίζει ένα μπράβο στους ανθρώπους της Εξέλιξης που οργάνωσαν ένα άρτιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την συμμετοχή κορυφαίων εισηγητών, αλλά κυρίως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους αποφοίτους, που κατάφεραν και ανταπεξήλθαν με ιδιαίτερη επιτυχία στα μαθήματα και στις εξετάσεις, εξοπλίζοντας ευατούς με γνώσεις και πρακτική εμπειρία, και θέτοντας τα θεμέλια για ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση και εξασφάλιση…

Στην τελετή ανακοινώθηκε επίσης η δημιουργία του e-Academy Alumni, το οποίο θα προσφέρει σε όλους τους αποφοίτους των προγραμμάτων συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο, ειδικές εκπτώσεις και προνόμια όλων των μελών, αντίστοιχα με αυτά των ανθρώπων του Ομίλου Πειραιώς , καθώς και δικτύωση με την αγορά εργασίας, τους αποφοίτους και τους εισηγητές της e-Academy.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα links:

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη

To αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη

To αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας.

Το ηλεκτρονικό επιχειρείν και η Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρείας, που έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις συνέργειες του Ομίλου Πειραιώς καθώς και συνεργασίες με αναγνωρισμένους φορείς.

Το eCommerce News αναζητεί καθημερινά μικρές και μεγάλες ειδήσεις που σχετίζονται με το χώρο του eCommerce.

Leave A Reply